Now Reading:
Na Trofeju grada Ivanca preko 250 natjecatelja u standardnim i latino-američkim plesovima
Full Article 1 minutes read

Na Trofeju grada Ivanca preko 250 natjecatelja u standardnim i latino-američkim plesovima

Ivanec je u subotu, treću godinu zaredom bio domaćin Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima, u sklopu kojeg je održan i večernji show program za publiku.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, a organizirali su ga Plesni klub Takt iz Varaždina i Hrvatski sportski plesni savez.

U sklopu Trofeja održana su dva natjecanja – bodovni turnir HSPS-a te KUP  Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima. Tijekom dana u sportskom dijelu natjecanja svoje plesno umijeće pokazalo je oko 250 natjecatelja iz 19 klubova (16 iz Hrvatske i tri iz Slovenije).

Večernji, ujedno i najatraktivniji dio programa, u ime Grada Ivanca otvorio je zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Plesačima, organizatorima i sucima zaželio je dobrodošlicu u Ivanec, a publici uživanje u plesnom spektaklu.

Program je počeo defileom svih parova, a nakon toga publika je uživala u nastupu vrhunskih plesača u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske. Pridružilo im se još 50-ak članova plesnih škola Plesnog kluba Takt.

Ova manifestacija dio je bogatog kulturnog i zabavnog programa u sklopu Proljeća u Ivancu.

sjever.hr 04.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.