Now Reading:
Međunarodni enogastronomski ViP Event dolazi u Zagreb: Wine EnoGASTRO VIP event gdje se spajaju vrhunska vina i dijele gastronomska iskustva
Full Article 2 minutes read

Međunarodni enogastronomski ViP Event dolazi u Zagreb: Wine EnoGASTRO VIP event gdje se spajaju vrhunska vina i dijele gastronomska iskustva

Nakon turneje po Zadru, Splitu, Rijeci i Poreču enogastronomski događaj stiže u Zagreb. Zagrebački Wine ViP Event održat će se 12. ožujka u hotelu Antonović West.

U elegantnom okruženju hotela Antunović West sprema se vrhunska vinska konferencija koja obećava nezaboravno iskustvo. S početkom u 14 sati posjetitelji će biti uvučeni u svijet vrhunskih vina, maslinovog ulja, likera i rakija. Ova poslastica za osjetila nudi osim bogate vinske ponude priliku za susret s vrsnim proizvođačima.

Za sve zaljubljenike u turizam, ugostiteljstvo i srodne djelatnosti, pripremljen je program prepun edukativnih sadržaja. Vodeći stručnjaci iz različitih industrija će podijeliti svoje znanje i iskustvo na raznovrsnim radionicama. Za svakoga ponešto, tematski raspon obuhvaća sve: od gostoljubivosti i emocionalne moći turizma, do umjetnosti degustacije vina, kave i odabira vinskih čaša. Posebno se ističe radionica o SAKE-u, japanskom eliksiru života, koja obećava jedinstveno iskustvo.

Sjajnu radionicu -Kako degustirati vino kao profesionalac- u Zagrebu vodit će cijenjeni hrvatski sommelier Darko Lugarić.

Paneli o kvaliteti enogastronomije i tehnici degustacije vina pružaju dodatnu vrijednost sudionicima. Predavanja i radionice nude dublji uvid u industriju te priliku za networking s izlagačima iz Hrvatske i regije.

Ovo nije samo događaj za uživanje u vinu, već i prilika za usavršavanje i povezivanje s vrhunskim stručnjacima iz industrije.

Spremni ste za uživanje u vrhunskim okusima i iskustvima? Vidimo se na Wine EnoGASTRO VIP Eventu u Zagrebu 12.ožujka 2024. !

Prijaviti se možete sami ili zajedno s kolegama za besplatno sudjelovanje na mail: erol.vip.event@gmail.com, a program možete naći na njihovoj službenoj stranici https://www.dantes.biz/uncategorized/wine-vip-event-2024-objava-programa-zagreb/ .

Foto: dantes.biz

sjever.hr 04.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.