Now Reading:
Čakovec: Nastavljaju se radovi u Ulici Ivana Gorana Kovačića
Full Article 2 minutes read

Čakovec: Nastavljaju se radovi u Ulici Ivana Gorana Kovačića

Brojni Međimurci i Čakovčani koji godinama koriste prometnicu u Ulici Ivana Gorana Kovačića, koja im iz smjera Mihovljana i Šenkovca služi kao kraći put do Županijske bolnice Čakovec, odnosno centra grada, iz mjeseca u mjesec primjećuju nove radove, ulaganja i stvaranje boljih uvjeta.

Uz sve intenzivnije radove diljem Čakovca, posebno uz izgradnju, rekonstrukciju i održavanje prometnica, evidentna je modernizacija i stvaranje jednog novog prometnog pravca u ovom gradskom kvartu.

Tako je ulaganjima i radovima tijekom 2022. i 2023. godine ova prometnica postala nova moderna cesta, investicijama u vrijednosti više od 600 tisuća eura. Pritom je izgrađena prometnica, pješačko – biciklistička staza te je rekonstruirano raskrižje.

Nova rasvjeta na dionici od sjeverne obilaznice do Šenkovca

U dvije faze radova u Ulici će se postaviti i nova moderna rasvjeta. Prva faza vrijedna 10 tisuća eura izvedena je u prosincu prošle godine na potezu od Čakovca do sjeverne obilaznice, a ovih dana gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini potpisala je ugovor „težak” 24.674 eura kojim će se odraditi i druga faza modernizacije rasvjete.

Na dionici od sjeverne obilaznice do Šenkovca tako će se odraditi kabliranje, temeljenje, postava stupova i rasvjetnih tijela.

foto: cakovec.hr
sjever.hr/cakovec.hr
04.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.