Now Reading:
Jubilarni 10. Uskrsni sajam u Dubravici donosi niz zanimljivih sadržaja, a mi donosimo kompletan program!
Full Article 1 minutes read

Jubilarni 10. Uskrsni sajam u Dubravici donosi niz zanimljivih sadržaja, a mi donosimo kompletan program!

Općina Dubravica i Turistička zajednica Savsko-sutlanska dolina i brigi organiziraju još jedan Uskrsni sajam u Dubravici, ovoga puta jubilarni.

Kako je najavljeno, ovogodišnji 10. Uskrsni sajam OPG-ova i udruga Općine Dubravica i okolnih općina održat će se u subotu, 23. ožujka pod velikim šatorom na igralištu u Dubravici, a donosi niz zanimljivih sadržaja.

Program će početi u 10 sati službenom predajom uzoraka Uskrsne/zagorske šunke koje će preuzimati i ocjenjivati Mastre chef Kristijan Matijević, Stjepan Kahlina i Ivica Horvat Aco.
Za najuspješnije sudionike osigurane su vrijedne nagrade u iznosu od 50, odnosno 100 eura.

Za 10.30 najavljeno je otvorenje Uskrsnog sajma, a do 12.30 imat ćete priliku uživati u kulturno-umjetničkom i zabavnom programu, a uslijedit će ručak za sve sudionike programa i goste sajma uz kuhanu šunku, lovačke specijalitete i jela s roštilja.
Nakon ručka upriličit će se proglašenje pobjednika i dodjela zahvalnica najuspješnijim sudionicima.

Posjetitelje će zabavljati „Zvuci Zagorja”, a bit će pripremljena i bogata ugostiteljska ponuda domaćih udruga i društava iz Dubravice.

Vrhunac Sajma bit će televizijski Fio show – uživo od 19 sati, dok će od 21 sat nastupiti popularni tamburaški sastav Gazde.

a.kučić/sjever.hr
03.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.