Now Reading:
Detalji horora u Zagrebu: Mladić koji je ubio oca krvav bježao od policije ulicom u kojoj živi premijer
Full Article 2 minutes read

Detalji horora u Zagrebu: Mladić koji je ubio oca krvav bježao od policije ulicom u kojoj živi premijer

Zagrebačka policija u nedjelju je izvijestila o detaljima stravičnog ubojstva koje se u subotu dogodilo na Črnomercu.

Podsjetimo, 26-godišnjak je nožem ubio oca nakon čega je pobjegao, ali policija ga je uspjela uhvatiti te su ga, zbog njegovog zdravstvenog stanja, smjestili u ustanovu na liječenje.

-Jučer, 2. ožujka oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja. Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, nedaleko mjesta događaja policijski su službenici na ulici prilikom bijega, uhitili ga i stavili pod nadzor policije. Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda. Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid.

Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćili su iz policije.

Kako pišu nacionalni mediji, mladić koji je ubio oca bolovao je od shizofrenije, a nakon ubojstva krvav je trčao ulicom u kojoj živi premijer Andrej Plenković.

sjever.hr/zagrebacka-policija.gov.hr
03.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.