Now Reading:
Tražite posao? Evo, što vam se nudi na sjeveru Hrvatske           
Full Article 8 minutes read

Tražite posao? Evo, što vam se nudi na sjeveru Hrvatske           

Posjetite posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas na sjeveru Hrvatske. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

Krapinsko-zagorska županija

CIGLENICA d.o.o. za graditeljstvo traži Tesara za posao u Bedekovčini. Radno vrijeme je puno radno vrijeme, nudi se zaposlenje na neodređeno. Prijavite se putem linka do 10.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, redovita primanja te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za rad u poslovnici u Zaboku. Potrebno je voljeti prodaju, ostvarivati ciljeve te biti profesionalan i komunikativan. Nude se obuka, ugodno radno okruženje i mogućnost ostvarenja stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Crveni Tornado d.o.o. traži prodavača/prodavačicu za rad u maloprodajnoj trgovini u Zaboku, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje slaganje robe, rad s kupcima i na blagajni. Potrebna je srednja škola (4 godine), a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Lidija obrt za posredovanje traži Stručnog suradnika (m/ž) za poslovnu telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Posao omogućuje rad od kuće, sigurna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Očekuju se odlično znanje njemačkog jezika, samostalnost i pouzdanost. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za maloprodaju diljem Hrvatske. Posao obuhvaća izlaganje robe, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je SSS, a radno iskustvo u trgovini je poželjno. Nude se obuke, bonusi, napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te dodatni benefiti poput naknade za prijevoz i prigodnih darova. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću u Krapini. Posao obuhvaća komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima, vođenje evidencija te održavanje čistoće opreme. Nudi se stimulativna radna okolina, mogućnosti napredovanja i obuka za rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

KTC d.d. zapošljava na nekoliko poz. Mjesto rada je u Krapini. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Posao uključuje slaganje i sortiranje robe, kontrolu rokova te pripreme robe za prodaju. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Oroslavju. Poslodavac nudi stalni radni odnos, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Adecco traži Community Support Representativea za tehnološku tvrtku (m/ž) koja pruža usluge prijevoza i dostave hrane. Posao uključuje pružanje podrške korisnicima i vozačima putem različitih kanala, kao što su e-pošta, chat i telefon. Traže se osobe s odličnim poznavanjem hrvatskog i engleskog jezika, vještinom rada na računalu te sposobnošću multitaskinga. Prijavite se putem linka do 10.3.2024.

Međimurska županija

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) u Čakovcu za gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za različite lokacije u Hrvatskoj.Poželjno je iskustvo i poznavanje tehnologija, vozačka dozvola B kategorije. Nude se stimulativna primanja, rad na duži period i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Hattrick-PSK d.o.o. traži Prodavače / Blagajnike (m/ž) za pozicije diljem Hrvatske. Posao uključuje primanje uplata, izdavanje listića, isplatu dobitaka i obavljanje blagajničkih poslova. Nude se stimulacije za rad i plaćen prijevoz. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Tvrtka GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje aktivno pribavljanje novih klijenata, izgradnju vlastitog portfelja te korištenje prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva u aktivnoj prodaji, razvijene vještine prezentacije i komunikacije te interes za financijsko tržište. Prijavite se putem linka do 7.3.2024.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama Prodavača / Trgovačkog pomoćnika i Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napretka i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 7.3 ili do 31.3.2024. za gore navedene pozicije.

Tvrtka Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) u poslovnici u Čakovcu. Posao uključuje prodaju financijskih proizvoda te uspostavljanje i održavanje odnosa s klijentima. Od kandidata se očekuje volja za radom, ostvarivanje prodajnih ciljeva, razvoj i održavanje baza klijenata te profesionalnost, ljubaznost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Tvrtka Studenac d.o.o., jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, traži prodavače za rad u cijeloj zemlji. Traži se osoba s SSS-om, poželjnim radnim iskustvom u trgovini, komunikativna, pouzdana i predana poslu. Nude se organizirane obuke, bonusi za preporuke i ostvarene prodaje,dodatni bonusi i naknade te stabilna primanja. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Varaždinska županija

Manpower zapošljava Operatera stroja (m/ž) i Operatera završne dorade proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost smještaja, naknadu za topli obrok te besplatno korištenje teretane. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

ACG Europe d.o.o.zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Ludbregu. Poslodavac nudi mogućnost kontinuiranog stručnog usavršavanja i razvoja, ugodnu radnu atmosferu, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok te besplatnog odlaska u teretanu i sistematskog pregleda. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivni vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman raditi u smjenama i posjedovati razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava Radnika na poslovima skeniranja i krojenja kože (m/ž), Radnika na obradi internih reklamacija (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki. Poslodavac nudi stalna radna primanja, ugodnu radnu atmosferu, rad u uspješnoj multinacionalnoj kompaniji te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Tvrtka KTC d.d. traži Konobara (m/ž) za posluživanje gostiju, čišćenje prostora i pranje posuđa u Ivanecu. Posao je na određeno vrijeme. Potrebna je minimalna srednja školska sprema i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Voditelja (m/ž) vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

KTC d.d. traži Konobara (m/ž) za rad u Ivanecu. Posao uključuje posluživanje gostiju, čišćenje prostora i pranje posuđa. Traži se osoba s minimalnom stručnom spremom srednje škole i jednom godinom radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe i održavanje urednosti poslovnice. Potrebna je minimalno SSS, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, različiti dodaci na plaću te obuka i stručno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 19.3.2024.

Tvrtka Elmag d.o.o. traži skladištara za rad u Ludbregu. Posao uključuje zaprimanje, pripremu, utovar, istovar i organizaciju robe na skladištu. Nudi se rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 11.3.2024.

Tvrtka Vulko-dom d.o.o. traži voditelja motoservisa za rad u Vinici. Posao uključuje prodaju, komunikaciju, veleprodaju, s posebnim naglaskom na znanje o strojevima i dijelovima, posebno u STIHL trgovini. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva u prodaji. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 02.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.