Now Reading:
Na koprivničkom trgu održana javnozdravstvena i humanitarna akcija, podršku dao i župan Koren
Full Article 50 second read

Na koprivničkom trgu održana javnozdravstvena i humanitarna akcija, podršku dao i župan Koren

Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije ove godine slavi 30. godišnjicu rada i tim povodom u sklopu  “Tjedna otvorenih vrata”, u subotu je na Zrinskom trgu u Koprivnici održana zdravstvena promocija nacionalnih programa ranog otkrivanja raka dojke, debelog crijeva, bronha i pluća te mjerenje tlaka i razine šećera u krvi.

Djelatnici Zavoda su zainteresiranim sugrađanima dijelili edukacijske letke te ih savjetovali o načinima zdravog življenja, a podršku akciji dali su i župan Darko Koren, njegov zamjenik Ratimir Ljubić, pročelnice Ana Mušlek i Maja Blažek te ravnateljica ZZJZ Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla.

Na istom mjestu održana je humanitarna akcija prodaje domaćih kolača kao podrška akciji “Na putu s nama” kojom se prikupljanja sredstava za kupnju novog putničkog kombi vozila učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Građani se mogu uključiti u akciju i uplatom sredstava na račun humanitarne akcije IBAN: HR0523860021552009395, svrha: putničko kombi vozilo.

sjever.hr 02.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.