Now Reading:
Buduća svekrva iz pakla: Mladoj na dan vjenčanja zalila vjenčanicu crvenom bojom, ali to nije sve, evo što je još učinila
Full Article 2 minutes read

Buduća svekrva iz pakla: Mladoj na dan vjenčanja zalila vjenčanicu crvenom bojom, ali to nije sve, evo što je još učinila

Mladoženjina majka pokušala je okončati brak svog sina prije nego što je uopće počeo tako što je angažirala ‘razbojnike’ da bace crvenu bojuna vjenčanicu njegove buduće žene.

Mlada, koja je ‘nižeg socioekonomskog statusa’ od svog mladoženje, bila je spremna prošetati do oltara kada su dotrčala trojica muškaraca s limenkama crvene boje i poprskali je, piše Mirror, a prenosi vecernji.hr

Nakon što su uništili njenu svjetlucavu vjenčanicu, pobjegli su s mjesta događaja.

Buduća svekrva, šogor i šogorica prijetili su joj, a šogor joj je čak ponudio i bjanko ček da zauvijek napusti muža i obitelj.

Sva ova mržnja dolazi isključivo iz njezina socioekonomskog statusa. Kad je njezina svekrva čula za njihove zaruke, navodno je odglumila srčani udar te je hospitalizirana. Zatim je okrivila svog sina i naredila mu da pokrije sve njezine troškove liječenja.

Kao odgovor na ovu gnjusnu spačku, mladenka se graciozno presvukla u drugu haljinu i nastavila s vjenčanjem prema planu. No njezina svekrva nije stala na tome, nego je pokušala uništiti fotografije s vjenčanja i medeni mjesec.

Jedan od uzvanika rekao je kako je mladoženji obitelj ukrala putovnicu i vizu. Pokušali su podmititi i turističku agenciju kako bi pokvarili putovanje. Srećom, to im nije uspjelo i mladenci su uspješno otišli na medeni mjesec.

FOTO: Screenshot Twitter

sjever.hr/Mirror/vecernji.hr 02.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.