Now Reading:
Načelnica Općine Konjščina Anita Krok potpisala ugovor o sufinanciranju Škole plivanja u Malom Lošinju
Full Article 2 minutes read

Načelnica Općine Konjščina Anita Krok potpisala ugovor o sufinanciranju Škole plivanja u Malom Lošinju

Načelnica Općine Konjščina Anita Krok u Vrbovcu je potpisala ugovor o sufinanciranju 50 posto iznosa troškova Škole plivanja za djecu 3. i 4. razreda Osnovne škole Konjščina u vrbovečkom odmaralištu u Nerezinama na otoku Malom Lošinju.

Grad Vrbovec i njihovi Gradski objekti imaju 60-godišnju tradiciju organiziranja škole plivanja, ali i višegodišnju suradnju s drugim gradovima i općinama.

Škola plivanja traje 10 dana, cijena je 330 eura, pri čemu Općina Konjščina sufinancira 50 posto iznosa iz svog proračuna. Umjesto 330 eura, roditelji će tako za 10-dnevno ljetovanje platiti 165 eura. Djeci je u odmaralištu osiguran puni pansion, odnosno pet obroka dnevno, škola plivanja, prijevoz, stručni voditelji, učitelji plivanja i animatori.

Konjščanski osnovnoškolci ove godine će organizirano učiti plivati sa svojim vršnjacima u terminu od 26. lipnja do 6. srpnja.

Načelnica Anita Krok izrazila je zadovoljstvo zbog održavanja Škole plivanja.

– Veseli me da smo se nakon dugo dugo godina vratili na Lošinj. Ljetovanje s vršnjacima, dječje radosti i prvo plivanje svakako ostaju uspomene za cijeli život. I roditelji i Osnovna škola pokazali su veliki interes za ovaj projekt, a Općina će i dalje podržavati aktivnosti za dobrobit djece – rekla je Krok i zahvalila na suradnji Gradu Vrbovcu, gradonačelniku Denisu Kralju i njegovom zamjeniku Marku Beloševiću te Gradskim objektima Vrbovec, u čijem vlasništvu je navedeno odmaralište.

sjever.hr
01.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.