Now Reading:
Varaždinci sjajno otvorili protiv Hajduka, pogodili dvije grede, a onda potonuli na Poljudu
Full Article 2 minutes read

Varaždinci sjajno otvorili protiv Hajduka, pogodili dvije grede, a onda potonuli na Poljudu

U samo tri dana nogometaši Varaždina i Hajduka odigrali su novu utakmicu. Ovaj put snage su odmjerili na Poljudu u okviru četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa. Hajduk je slavio s uvjerljivih 5:0.

Od samog starta Varaždinci su krenuli hrabro. Prvu veliku priliku imali su upravo varaždinski nogometaši kada je u 16. minuti Postonjski pucao s 20 metara i pogodio gredu. Varaždin ponovno prijeti u 26. minuti, ali sada Drožđek puca ravno u vratara Lučića. Već u sljedećem napadu gužvu ispred domaćeg gola ne koriste ni Belcar ni Drožđek.

Uvjerljivo bolju igru varaždinske momčadi u tom periodu igre nije uspio kapitalizirati ponovno Drožđek u 31. minuti. I njegov udarac zaustavila je greda.

U jeku pritiska Varaždinaca, domaćini ipak dolaze do prednosti. Nakon ubačaja iz kuta Hajdukovi igrači nekoliko puta prebacuju loptu koja dolazi do Dialla kojemu nije bilo teško iz blizine pogoditi za 1:0. Pred sam odlazak na odmor, Hajduk zabija za 2:0. Točnije Krovinović koji pogađa neobranjivo iz slobodnog udarca.

U nastavku drugačija slika na travnjaku. Hajduk diktira ritam, a takav pristup donosi im povećanja vodstva na 3:0 golom Kleinheislera u 64. minuti. Na 4:0 povisuje Elez u 67. minuti, a za končanih 5:0 u 72. minuti zabija Livaja s bijele točke.

Foto: fb NK Varaždin
sjever.hr
27.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.