Now Reading:
Osnovnoškolac koji je skočio s prvog kata školske zgrade u Ludbregu je stabilno, iz varaždinske bolnice potvrdili da je izvan životne opasnosti
Full Article 2 minutes read

Osnovnoškolac koji je skočio s prvog kata školske zgrade u Ludbregu je stabilno, iz varaždinske bolnice potvrdili da je izvan životne opasnosti

Osnovnoškolac koji je, prema riječima ravnatelja Osnovne škole Ludbreg, u ponedjeljak skočio s prvog kata školske zgrade, stabilno je i van životne opasnosti, rekao je za Sjever.hr Marko Hlebar, voditelj Odjela za ortopediju i traumatologiju Opće bolnice Varaždin.

Podsjetimo, nakon što je u lokalnim medijima objavljena informacija da je dječak tijekom prijepodneva pao s prozora školske zgrade, ravnatelj Osnovne škole Ludbreg Tihomir Horvat na internetskoj stranici škole objavio je da se „dogodio nesretan slučaj kada je učenik skočio kroz prozor s prvog kata škole pri čemu se ozlijedio”.

-Škola je odmah obavijestila PU varaždinsku, osnivača škole Varaždinsku županiju, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a pozvali smo i njihov Stručni tim za psihološke krizne intervencije. Zbog zaštite identiteta maloljetne osobe, nisam u mogućnosti dati detaljnije informacije te molim medije da vode brigu o zaštiti prava maloljetnih osoba – napisao je Horvat.

Učeniku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Varaždin, u koju je, prema riječima dr. Hlebara, zaprimljen s teškim tjelesnim povredama.

-Dijete je dobro, od jučer nema nikakvih promjena. I dalje je stabilno, van životne opasnosti i dalje je hospitaliziran i liječi se na Odjelu dječje kirurgije – rekao je kratko Hlebar.

a.kučić/sjever.hr
27.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.