Now Reading:
Održana redovna izborna skupština TK “Dubrovčan“: Za predsjednika ponovno izabran Stanislav Žinić
Full Article 2 minutes read

Održana redovna izborna skupština TK “Dubrovčan“: Za predsjednika ponovno izabran Stanislav Žinić

U prostorijama Teniskog kluba Dubravčan na Krbulji održana je redovna izborna Skupština TK “Dubravčan“.  

Skupštini su, uz članove teniskog kluba, prisustvovali i načelnik Općine Donja Dubrava Marjan Varga te predstavnice udruga žena Donje Dubrave.

Na Skupštini su izvješće  podnijeli predsjednik TK “Dubravčan“ Stanislav Žinić koji je nabrojio sve što se napravilo protekle godine, a napravilo se puno toga. Posebno je istaknuo natjecanje u  trećoj hrvatskoj ligi sjever gdje su kao početnici ostvarili izniman uspjeh i osvojili treće mjesto, a  bio je posebno  ponosan organizacijom humanitarnog turnira za sumještanku Marijanu Harča kojoj su pomogli izdati njenu zbirku pjesama “Pjesmom protiv predrasuda“.

Nakon izvješća pristupilo se biranju novog rukovodstva. Skupština je jednoglasno odlučila da predsjednik i dalje bude Stanislav Žinić, novi dopredsjednik je Zoran Bali, a tajničke poslove će od sada obavljati Robert Bajkovec.

Upravni odbor čine Stanislav Žinić, Zoran Bali, Robert Bajkovec, Mišel Perenc, Anđelko Lisjak, Goran Čižmešija, Željko Bali, Mate Punčikar, Janja Kovač, Ivan Latin, Matija Bašnec, Miroslav Pogorelec, Damjan Jadan i Petar Horvat.
Novi Nadzorni odbor su Kristijan Krušelj, Nino Dulikravić i Zoran Vučenik.

U planu za 2024. godinu predsjednik je istaknuo proširenje terase kao i izgradnju tribina, postavljanje rasvjete na asfaltirani terena, te iscrtavanje asfaltiranog terena kao bi se tijekom cijele godine mogao igrati mini tenis i koristiti zid za vježbanje.

U svojem izlaganju načelnik Varga je istaknuo da je teniski klub jedna od najaktivnijih udruga, pohvalio je njen rad, poželio novom rukovodstvu  puno uspjeha te istaknuo da će općina u svojim mogućnostima poduprijeti rad teniskog kluba.

sjever.hr 27.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.