Now Reading:
Hajduk se i dalje ne miri s gubitkom bodova u Varaždinu: objavili izvanredne vijesti i traže pojašnjenje sudačkih odluka
Full Article 2 minutes read

Hajduk se i dalje ne miri s gubitkom bodova u Varaždinu: objavili izvanredne vijesti i traže pojašnjenje sudačkih odluka

Ne smiruju se strasti nakon subotnje utakmice Varaždina i Hajduka koja je odigrana u okviru 24. kola SuperSport HNL-a te je završila rezultatom 1:1 i podjelom bodova.

Naime, Splićani se, između ostalog, žale i na poništeni gol Marka Livaje iz 79. minute, a posebno nakon što su u medijima izašle audio snimke razgovora VAR sudaca. Tim su povodom emitirane izvanredne vijesti na Hajdukovoj digitalnoj platformi.

Hajduku je sporan dio komunikacije iz kojeg se može čuti da ni sami VAR suci nisu mogli utvrditi zaleđe, iako je ono u končanici dosuđeno. Iz Hajduka stoga traže žurno pojašnjenje na temelju čega je promijenjena odluka glavnoga suca utakmice Frana Jovića kojom je poništen već priznati gol Marka Livaje za vodstvo splitske momčadi u samoj završnici susreta.

Iz splitskog kluba traže i pojašnjenje za situaciju kod postignutog pogotka Varaždina u 40. minuti, kao i situacije iz 61. minute u kojoj je, prema Hajdukovim tvrdnjama, vidljivo da igrač Varaždina u duelu s gostujućim igračem dodiruje loptu rukom.

Do svega ovoga dolazi nakon što su pojedini mediji objavili audio snimke razgovora glavnog suca s kolegama iz VAR sobe. Razgovori koji, najblaže rečeno, ne priliče službenoj komunikaciji delegiranih osoba, izazvali su mnoštvo polemike, a Hajduku koji se i dalje ne miri s gubitkom bodova u Varaždinu, priliku da zadovoljštinu potraži izvan travnjaka.

Kako se nikad neizvjesnije prvenstvo bliži kraju, sve je veća nervoza među stožerima tri najbolja kluba, Rijeke, Dinama i Hajduka. Za očekivati je da ćemo ovakve i slične situacije još gledati do kraja sezone.

Foto: fb NK Varaždin
sjever.hr
27.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.