Now Reading:
Netko se iz NK Varaždina na Facebooku narugao Hajduku pa ekspresno izbrisao objavu
Full Article 1 minutes read

Netko se iz NK Varaždina na Facebooku narugao Hajduku pa ekspresno izbrisao objavu

Varaždin i Hajduk remizirali su rezultatom 1:1 u utakmici 24. kola SuperSport HNL-a. Gol za vodstvo Varaždina zabio je Domagoj Drožđek u 40. minuti, a izjednačio je Niko Sigur u 66. minuti. Varaždin je od 51. minute bio s igračem manje jer je Marko Dabro dobio drugi žuti karton.

Kako objavljuje portal Index.hr u zapisniku se nakon utakmice pojavio zanimljiv detalj. U rubrici Zapažanje delegata Roberta Balena iz Zagreba našao se sljedeći upis: “Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.”

Igrači Hajduka su se nekoliko puta tijekom utakmice žalili na to da lopte nisu dovoljno napumpane, a sada je isto učinio i predstavnik kluba. Tek preostaje za vidjeti hoće li Varaždin za to biti nekako sankcioniran.

U međuvremenu stigla je reakcija iz NK Varaždina. Na svojoj službenoj Facebook stranici objavili su pjesmu Pumpaj, pokojnog Damira Mihanovića Ćubija, uz opis: “Saga o loptama se nastavlja…” Ipak, nakon samo dvadesetak minuta objava je nestala s Facebooka.

sjever.hr/Index

26.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.