Now Reading:
Ljepota i glamur ponovo u Prelogu: vraća se jedan od najprestižnijih izbora ljepote – Best Model Hrvatske te Lice godine
Full Article 2 minutes read

Ljepota i glamur ponovo u Prelogu: vraća se jedan od najprestižnijih izbora ljepote – Best Model Hrvatske te Lice godine

Jedan od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj – Best Model Hrvatske te Lice godine,
održat će se 27. travnja u luksuznom hotelu Panorama u Prelogu, na regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku u koji će biti uključene tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-Križevačka.

Nakon prošlogodišnjeg velikog hrvatskog finala u Splitu, i ove godine predstavnice Sjeverozapada Hrvatske bit će odabrane u hotelu Panorama u Prelogu. Izabrane djevojke za Best model te Lice godine sudjelovat će na hrvatskom finalu u Splitu i promovirati Sjeverozapad Hrvatske.

Na castingu odabrane djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i steći jedno novo iskustvo. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske sklope nova prijateljstva i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisu bile. Ovo će natjecanje nekim djevojkama biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.

Organizacija izbora za Sjeverozapadnu Hrvatsku je, od strane Matea Brekala, vlasnika Don Mateo Media d.o.o. i vlasnika licence, povjerena Leni Radanović, direktorici i poduzetnici te
njezinoj suradnici Ivani Radiković, u nastojanju da djevojkama ovoga kraja omogući kvalitetno predstavljanje na Facebooku, Twitteru, lokalnim medijima.

Casting manageri izbora su Rebeka Vidić i Patricija Dimitrovski. Prema najavama, izbor će bit vrlo glamurozan i bogat, prijave su u tijeku, a sve zainteresirane djevojke i mladići od 16 do 26 godina mogu se prijaviti na službenoj stranici Miss SZ Hrvatske i na mail lenaapolonija@gmail.com. Nakon prijava bit će objavljen točan datum i mjesto castinga.

sjever.hr
26.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.