Now Reading:
Tražite idealan posao? Evo što vam se nudi na sjeveru Hrvatske
Full Article 7 minutes read

Tražite idealan posao? Evo što vam se nudi na sjeveru Hrvatske

Posjetite posao.hr kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovaj tjedan u Krapinsko-zagorskoj, Međimurskoj i Varaždinskoj županiji.

Krapinsko-zagorska županija

Mamut Fortis d.o.o. tražiOperatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Bedekovčini. Posao obuhvaća primanje uplata igrača, isplatu dobitaka te obavljanje blagajničkih poslova. Nije potrebno prethodno iskustvo, ali je važna komunikativnost i spremnost na timski rad. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

CIGLENICA d.o.o. za graditeljstvo traži Tesara za posao u Bedekovčini. Radno vrijeme je puno radno vrijeme, nudi se zaposlenje na neodređeno. Prijavite se putem linka do 10.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, redovita primanja te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Zagi Grupa d.o.o. traži Spremača (m/ž), Konobara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je u Oroslavju. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, stalni radni odnos te konkurentnu plaću. Nisu potrebne posebne kvalifikacije. Prijavite se putemlinkado 26.2.2024.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za rad u poslovnici u Zaboku. Potrebno je voljeti prodaju, ostvarivati ciljeve te biti profesionalan i komunikativan. Nude se obuka, ugodno radno okruženje i mogućnost ostvarenja stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Vozača kamiona (m/ž) u građevinskoj firmi s vozačkim dozvolama C i E kategorije. Posao je u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a nudi se mogućnost plaćanja stana za osobe koje nisu iz Zagreba. Potrebno je iskustvo u građevini i vozačka dozvola, uz odgovoran pristup radu. Prijavite se putem linka do 27.2.2024.

Crveni Tornado d.o.o. traži prodavača/prodavačicu za rad u maloprodajnoj trgovini u Zaboku, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje slaganje robe, rad s kupcima i na blagajni. Potrebna je srednja škola (4 godine), a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Lidija obrt za posredovanje traži Stručnog suradnika (m/ž) za poslovnu telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Posao omogućuje rad od kuće, sigurna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Očekuju se odlično znanje njemačkog jezika, samostalnost i pouzdanost. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za maloprodaju diljem Hrvatske. Posao obuhvaća izlaganje robe, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je SSS, a radno iskustvo u trgovini je poželjno. Nude se obuke, bonusi, napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te dodatni benefiti poput naknade za prijevoz i prigodnih darova. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

KTC d.d. traži Radnikana benzinskoj stanici (m/ž) u Zaboku. Posao uključuje prodaju goriva i drugih proizvoda. Posao je na određeno vrijeme, a potrebna je srednja školska sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Međimurska županija

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) u Čakovcu za gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

B.t.c. d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) s najmanje 5 godina iskustva za obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Strojara na građevinskom stroju (m/ž) i Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Zagrebačka županija. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, smještaj te stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 27.2.2024.

KTC d.d. traži Skladišnog radnika u poljoljekarni (m/ž) za rad u Murskom Središću. Posao uključuje sortiranje, pripremu robe za prodaju te pomoć pri istovaru i utovaru. Potrebna je SSS – poljoprivrednog smjera i poželjan tečaj za viljuškaristu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Great Line d.o.o. traži Specijalista za rezervacije/operacije u putničkoj agenciji (m/ž) s fokusom na razvoj partnerstava, pregovaranje ugovora i koordinaciju rezervacija. Nude dinamično radno okruženje, konkurentnu plaću s bonusima, fleksibilne opcije rada i mogućnosti napredovanja u karijeri. Prijavite se putem linka do 28.2.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Čakovcu. Potrebno je najmanje srednje obrazovanje, iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Odgovornosti uključuju rad na blagajni, zaprimanje robe te brigu za urednost prodajnog prostora. Nudi se mogućnost razvoja, redovna primanja, bonuse za prodajne rezultate i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za različite lokacije u Hrvatskoj.Poželjno je iskustvo i poznavanje tehnologija, vozačka dozvola B kategorije. Nude se stimulativna primanja, rad na duži period i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Hattrick-PSK d.o.o. traži Prodavače / Blagajnike (m/ž) za pozicije diljem Hrvatske. Posao uključuje primanje uplata, izdavanje listića, isplatu dobitaka i obavljanje blagajničkih poslova. Nude se stimulacije za rad i plaćen prijevoz. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Varaždinska županija

BCC Services d.o.o. traži IT tehničara specijalista (m/ž) za rad u Zagrebu ili Varaždinu. Posao obuhvaćuje instalaciju, održavanje i popravak računalnih sustava. Potrebno je minimalno 3-5 godina iskustva, poznavanje virtualizacijskih tehnologija poput VMware-a i Microsoft tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

VIP Media d.o.o. zapošljava Asistenta u marketingu (m/ž) i Voditelja marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž). Mjesto rada je Varaždin (Ivanec). Nudi se bonus od prodaje, puno radno vrijeme uz mogućnost hibridnog rada te mogućnost brzog napretka. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Manpower zapošljava Operatera stroja (m/ž) i Operatera završne dorade proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost smještaja, naknadu za topli obrok te besplatno korištenje teretane. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

ACG Europe d.o.o.zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Ludbregu. Poslodavac nudi mogućnost kontinuiranog stručnog usavršavanja i razvoja, ugodnu radnu atmosferu, radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok te besplatnog odlaska u teretanu i sistematskog pregleda. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivni vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman raditi u smjenama i posjedovati razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava Radnika na poslovima skeniranja i krojenja kože (m/ž), Radnika na obradi internih reklamacija (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki. Poslodavac nudi stalna radna primanja, ugodnu radnu atmosferu, rad u uspješnoj multinacionalnoj kompaniji te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Tvrtka KTC d.d. traži Konobara (m/ž) za posluživanje gostiju, čišćenje prostora i pranje posuđa u Ivanecu. Posao je na određeno vrijeme. Potrebna je minimalna srednja školska sprema i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Voditelja (m/ž) vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

KTC d.d. traži Konobara (m/ž) za rad u Ivanecu. Posao uključuje posluživanje gostiju, čišćenje prostora i pranje posuđa. Traži se osoba s minimalnom stručnom spremom srednje škole i jednom godinom radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe i održavanje urednosti poslovnice. Potrebna je minimalno SSS, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, različiti dodaci na plaću te obuka i stručno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 19.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 22.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.