Now Reading:
Varaždinski HDZ poručio: Još jednom osuđujemo govor mržnje na prosvjedu 11 stranaka lijeve oporbe!
Full Article 2 minutes read

Varaždinski HDZ poručio: Još jednom osuđujemo govor mržnje na prosvjedu 11 stranaka lijeve oporbe!

Prošireni sastav Županijskog odbora HDZ Varaždinske županije održao je u Novoj Vesi sastanak na kojem su dominirale teme o aktualnoj političkoj situaciji, kao i pripreme za obilježavanje obljetnice osnutka stranke u Varaždinskoj županiji koja će se održati u varaždinskoj Areni 29. ovog mjeseca.

Županijski odbor na čelu s predsjednikom županijske organizacije i županom Anđelko Stričakom još jednom je osudio govor mržnje koji se mogao čuti u subotu na Markovom trgu od oporbe koja je pokazala da jedino što zna je vrijeđati i puštati bojne pokliče – relikte iz prošlih vremena i sustava kojemu je mjesto u povijesti.

Kako su poručili na sastanku, analizirajući aktualnu političku situaciju, pokazalo se kako je HDZ najjača politička opcija na nacionalnoj i lokalnoj razini te kako je stranka u potpunosti spremna za izbore i još jednu izbornu pobjedu bez obzira na datum izbora. Rezultati rada vidljivi su na svakom području – od eurointegracija, ulaska u Schengen i eurozonu, spajanja sjevera i juga izgradnjom Pelješkog mosta, zaštite vanjske granice, nabave suvremenih zrakoplova do poreznog rasterećenja, rasta plaća, mirovina i socijalnih naknada.

– Što se tiče Varaždinske županije, nikada u povijesti nije bilo više investicija. Stoga će izbor za građane biti lagan – ili HDZ i koalicijski partneri na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem ili nazadna ljevica na čelu s Grbinom, Benčićkom i Čačićem, poručili su iz ŽO HDZ-a.

Što se tiče obilježavanja 34. obljetnice osnutka HDZ-a Varaždinske županije, kao i sve dosadašnje obljetnice, i ova će biti s jasnim porukama i naglašenim ciljevima za budućnost. Posljednjeg dana veljače (29.02.) u Areni očekuje se dolazak stranačkog vrha na čelu s predsjednikom stranke Andrejom Plenkovićem.

sjever.hr

23.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.