Now Reading:
Na sastanku u Međimurskoj županiji raspravljali o preseljenju ambulante u Donjoj Dubravi
Full Article 1 minutes read

Na sastanku u Međimurskoj županiji raspravljali o preseljenju ambulante u Donjoj Dubravi

U Međimurskoj županiji održan je sastanak vezan uz preseljenje ambulante Doma zdravlja u Donjoj Dubravi zbog provedbe projekta Interpretacijski centar „Palača međimurske popevke“.

Na sastanku su bili prisutni župan Matija Posavec, ravnateljica Doma zdravlja, Vlatka Pleh, načelnik Marijan Varga, pročelnica Upravnog odjela za skupštinu, opću upravu i pravne poslove, Tamara Blagus, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb, Sonja Tošić – Grlač, pravnik Odjela za opće, pravne, kadrovske i tehničke poslove Doma zdravlja, Goran Marciuš i predsjednik Općinskog vijeća, Josip Ribić.

Na sastanku je predloženo da se prostorije ambulante u Donjoj Dubravi, do izgradnje novih prostorija, privremeno presele u prostorije općine, dok će općina biti privremeno smještena u prostorije vijećnice Doma kulture „Zalan“.

Kako bi se utvrdila dinamika preseljenja i svi bitni detaljni, planiran je radni posjet ravnateljice Doma zdravlja, Vlatke Pleh i župana Matije Posavca gdje će se definirati sve pojedinosti važne uz preseljenje i daljnji tok.

O svim daljnjim dogovorima biti će pravovremeno objavljenje obavijesti na službenim web stranicama Općine Donja Dubrava.

sjever.hr

23.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.