Now Reading:
U Pregradi osnovano Povjerenstvo za ravnopravnost spolova, gradonačelnik Vešligaj zaželio puno uspjeha u radu
Full Article 1 minutes read

U Pregradi osnovano Povjerenstvo za ravnopravnost spolova, gradonačelnik Vešligaj zaželio puno uspjeha u radu

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pregrade održalo je u ponedjeljak konstituirajuću sjednicu koju je sazvala predsjednica Gradskog vijeća Grada Pregrade Vesna Petek.

Za predsjednicu Povjerenstva izabrana je Petra Vdović, a za njenog zamjenika Hrvoje Novak. Ostali članovi povjerenstva su Karlo Pasariček, Dora Kolar, Lucija Vrhovski, Zdravka Žiger i Vesna Liber.

Novoizabrana predsjednica zahvalila je članicama i članovima na izboru te istaknula kako pred Povjerenstvom predstoji aktivno djelovanje u narednom razdoblju jer se Pregrada prihvativši rezoluciju Sigurno mjesto za žene obvezala na kontinuirano osvješćivanje javnosti vezano uz ovu tematiku. Također je dodala da će ovo Povjerenstvo biti konstruktivno te će svojim djelovanjem i prijedlozima raditi zajedno s ostalim dionicima na dobrobit žena i muškaraca u našoj zajednici.

Gradonačelnik Marko Vešligaj zaželio je svim članovima Povjerenstva puno uspjeha u radu te pozvao da u narednom razdoblju aktivno sudjeluju u radu ovog povjerenstva.

Osim izbora predsjednice i njenog zamjenika, na sjednici je također donesen Poslovnik o radu Povjerenstva.

sjever.hr

21.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.