Now Reading:
Velečasni Dubravko Škrlin Hren novi – stari predsjednik Društva “Rudolf Perešin“
Full Article 1 minutes read

Velečasni Dubravko Škrlin Hren novi – stari predsjednik Društva “Rudolf Perešin“

U Galeriji pod Lipom u Gornjoj Stubici održana je izborna, te ujedno i redovita 17. godišnja skupština Društva “Rudolf Perešin“.

Nakon uvodnog pozdrava, pročitan je i prihvaćen zapisnik s prošle skupštine. Predsjednik Društva podnio je financijsko izvješće za 2023. godinu, koje je jednoglasno prihvaćeno.

Budući da je dosadašnjem vodstvu istekao četverogodišnji mandat, pristupilo se izborima. Za predsjednika je ponovno izabran velečasni Dubravko Škrlin Hren, za dopredsjednicu Marija Labaš i za tajnika velečasni Josip Čulig.

Na Skupštini je potom bilo riječi o sklopljenom ugovoru sa Stjepanom Đukićem – Pištom, koji će izrađivati zaštićene art suvenire povezane s likom i djelom Rudolfa Perešina, te je prihvaćen plan rada za 2024. godinu.

Tijekom ove godine nastavit će se s redovitim radom Društva, te će se pripremati art suveniri koji će se ponuditi posjetiteljima ovogodišnjih Susreta za Rudija, koji će se održati 15. rujna.  

Skupštini je nazočio i načelnik Jasmin Krizmanić koji je pozdravio sve nazočne, čestitao novome vodstvu, te najavio i daljnju potporu Općine radu Društva “Rudolf Perešin“.

sjevr.hr 20.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.