Now Reading:
NAJAVA: 2. Konferencija „Žene i poduzetništvo u Varaždinskoj županiji” – paneli, inspirativne priče žena koje su uspjele, druženje, razmjena iskustava, sudjelovanje BESPLATNO
Full Article 3 minutes read

NAJAVA: 2. Konferencija „Žene i poduzetništvo u Varaždinskoj županiji” – paneli, inspirativne priče žena koje su uspjele, druženje, razmjena iskustava, sudjelovanje BESPLATNO

Nakon uspješne 1. Konferencije „Žene i poduzetništvo u Varaždinskoj županiji” koju smo organizirali u rujnu 2022. godine, Varaždinska županija i tvrtka LALS MEDIA d.o.o. ponovo su udružile snage i 7. ožujka 2024. s počekom u 10,00 sati organiziraju 2. po redu Konferenciju „Žene i poduzetništvo”

I zato, obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, ravnateljice, direktorice, managerice i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost i koje žele ući u svijet businessa, samo za vas 2. put u Varaždinskoj županiji biti će održana Konferencija “Žene i poduzetništvo”.

Ženama je teže odlučiti se za poduzetništvo, jer su rastrgane između obiteljskih i poslovnih obveza. Od nas se očekuje da budemo dobre mame, da savršeno radimo svoj posao, da smo lijepo sređene i dobro raspoložene, a to je teško.

Iako mnoge institucije nude program financiranja žena poduzetnica, oni bi trebali biti fleksibilniji, a mnoge žene niti ne znaju za njih i nemaju vremena raspitivati se za njih zbog svakodnevnog prilagođavanja svog poslovanja i obiteljskih obveza. Ciljeve možemo postići ukoliko svi zajedno (i privatni i javni sektor) udružimo snage i pojačanim aktivnostima potaknemo pozitivne promjene u društvu, a to su promjena percepcije vezano uz tradicionalnu uloge žene, a samim time slijedit će i institucionalna podrška za promjene koje su nužne.

Kakva su nam iskustva vezano za novonastale okolnosti saznajte na samoj Konferenciji od naših poduzetnica. Tu smo da se zajedno ohrabrimo, da postanemo svjesne da nismo same, da slobodno ulazimo u svijet poduzetništva, jer danas ništa nije sigurno i sve je rizik, kako u životu, tako i u poslovnom svijetu.

I zato, pozivamo vas na sudjelovanje na 2. Konferenciji “Žene i poduzetništvo u Varaždinskoj županiji” koja će se održati u prostorijama Varaždinske županije 07. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati. U sklopu Konferencije, osim panela, izlaganja, razmjena iskustava i međusobnog upoznavanja, našim poduzetnicama omogućavamo i mjesto za mali izložbeno-promotivno-prodajni sajam u atriju Županije.

Cijeli program trajati će od 9 do 14 sati uz kavu i klipić dobrodošlice, te pauze za kavu i ručak.

Ono što želimo napomenuti, sudjelovanje na Konferenciji je sasvim BESPLATNO, a obrasci prijave primaju na email: marijana@sjever.hr ili online obrascem

TEME KONFERENCIJE:

PANEL – SAVJETOVANJE „Financiranje žena poduzetnica – bespovratna sredstva, poticaji, sufinanciranje kamata – razvoj start-up okruženja“

POLITIČKO-JAVNI PANEL: Kako sam uspjela!

Netipična muško-ženska zaposlenja

msopek/sjever.hr 19.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.