Now Reading:
Nema zime na vidiku: Iskoristite dan, izađite i uživajte u još jednoj lijepoj nedjelji
Full Article 1 minutes read

Nema zime na vidiku: Iskoristite dan, izađite i uživajte u još jednoj lijepoj nedjelji

Veljača je, usred zime smo, ali vrijeme nije zimsko, već kao da smo na pragu proljeća. Subota je bila lijepa, a prognostičari kažu da će takva biti i nedjelja.

Prema prognozi DHMZ-a, u nedjelju će u Dalmaciji biti pretežno sunčano, a drugdje u Hrvatskoj djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho. Veća vjerojatnost za mjestimice malo kiše je u Gorskome kotaru i na sjevernom Jadranu. Ujutro je lokalno moguća magla.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena, ponegdje do jaka bura, poslijepodne u slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura između 1 i 6, na Jadranu od 7 do 12 °C, a najviša dnevna većinom između 10 i 15, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 15 do 20 °C.

Biometeorološka prognoza za nedjelju

Na području cijele zemlje biometeorološke prilike će i dalje biti povoljne. Sunčana razdoblja tijekom dana pozitivno će djelovati na raspoloženje meteoropata i zdravstveno stanje kroničnih bolesnika. Lagane šetnje na otvorenom pridonijet će dobrom općem stanju organizma.

sjever.hr/meteo.hr
18.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.