Now Reading:
Stjepan Jaković ostaje na čelu UDiVDR Bedekovčina, župan Kolar obećao daljnju potporu radu Udruge
Full Article 2 minutes read

Stjepan Jaković ostaje na čelu UDiVDR Bedekovčina, župan Kolar obećao daljnju potporu radu Udruge

U petak je u Bedekovčini održana Izborna skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina, na kojoj je za predsjednika Udruge ponovno izabran Stjepan Jaković, dok će dopredsjednik biti Ivan Draganić.

Na sjednici je bio i župan Željko Kolar koji je čestitao izabranom vodstvu te im poželio nastavak dugogodišnjeg odličnog rada.

-Posebno ističem vašu brigu o kolegama braniteljima koji se nađu u zdravstvenim ili nekim drugim teškoćama, a moram reći i da mi se sviđa što ste u rad udruge uspjeli uključiti i svoje obitelji. U Županiji i meni osobno ćete i dalje imati partnere za svoje projekte – poručio je župan Kolar.

Na izbornoj skupštini bili su i načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban, županov savjetnik za branitelje pukovnik Žarko Miholić, doživotni počasni predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina, predstavnici više braniteljskih udruga s područja Krapinsko-zagorske županije te prijateljskih udruga s područja Općine Bedekovčina.

U Središnji odbor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina su uz predsjednika i dopredsjednika izabrani i Goran Bajza, Boško Jurec, Milan Novosel, Mladen Habljak, Milan Franc, Vladimir Trčak i Zlatko Kucelj. U Nadzornom odboru su Damir Horvat (predsjednik), Zdravko Groš i Josip Žigovečki.

Na Skupštini su prihvaćena izvješća o radu Udruge u prošloj godini te planovi za 2024. godini.

sjever.hr/kzz.hr
17.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.