Now Reading:
Sportski centar u Jalžabetu dobio cageball i uređeno je boćalište
Full Article 1 minutes read

Sportski centar u Jalžabetu dobio cageball i uređeno je boćalište

Odlične vijesti stigle su iz Sportskog centra Jalžabet, gdje je završio projekt izgradnje cageball-a koji je ostvaren uz potporu Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 26.545,00 eura.

– Ova investicija je rezultat naše predanosti unapređenju sportske infrastrukture, što je ključni fokus naše Općine – poručili su iz Općine navodeći kako je ovo važan korak prema stvaranju još boljih uvjeta za sve ljubitelje sporta u njihovoj zajednici.

Osim cageball-a, uređeno je i boćalište te je ugrađena umjetna trava, čime se dodatno obogatio jalžabetski sportski centar.

– Nastavljamo s radom na sličnim projektima, a uskoro nam stiže i odbojkaško igralište koje će dodatno obogatiti naš sportski centar. Vjerujemo da će ova nova sportska sredina privući mnoge zaljubljenike u sport te potaknuti još veći broj aktivnih članova. Ponosni smo što naš sportski centar postaje mjesto gdje se neprestano povećava broj sportova i aktivnih članova. Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta, te se radujemo zajedničkom korištenju novih sportskih terena – poručili su iz Općine.

foto – fb Općina Jalžabet

sjever.hr

17.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.