Now Reading:
Počinje velika investicija vrijedna 1,6 milijuna eura, zatvara se cesta Čakovec – Novo Selo Rok
Full Article 1 minutes read

Počinje velika investicija vrijedna 1,6 milijuna eura, zatvara se cesta Čakovec – Novo Selo Rok

Zbog radova na rekonstrukciji dionice ceste Čakovec – Novo Selo Rok, od ponedjeljka, 19. veljače 2024. zatvara se cijela njezina dužina te se uvodi privremena regulacija prometa, do kraja prve faze radova, 1. svibnja 2024. godine.

Predstavnici izvođača radova iz TEGRA-e d.o.o. Čakovec, predstavnici investitora iz Grada Čakovca, nadzorni inženjer i predstavnik projektanta, na posljednjem radnom sastanku zaključili su kako je zbog tehnologije izvođenja radova, ekonomičnosti i kvalitete radova, ali uz najveći naglasak na sigurnosti svih sudionika u prometu, najpovoljnije rješenje u prometnom smislu potpuno zatvaranje dionice na kojoj se izvode radovi. Podsjetimo, vrijednost radova je 1.606.201,15 eura.

Za vrijeme izvođenja radova, a sukladno prometnom elaboratu, bit će postavljena privremena regulacija prometa kojom će se vozači usmjeriti na alternativne pravce.

Iz Grada Čakovca napominju da radovi neće utjecati ni u jednoj svojoj fazi na pristup Gradskom groblju Čakovec s čakovečke strane. Građane mole za strpljenje i razumijevanje te ih pozivaju na poštivanje privremene regulacije prometa.

sjever.hr/cakovec.hr
17.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.