Now Reading:
Zagorski superstar Dino Miklaužić priprema veliki koncert u Krapini – požurite po besplatne ulaznice
Full Article 1 minutes read

Zagorski superstar Dino Miklaužić priprema veliki koncert u Krapini – požurite po besplatne ulaznice

Dino Miklaužić, mladi hrvatski pjevač iz Huma na Sutli, prošle je godine oduševio svojim izvedbama u pjevačkom natjecanju Superstar, gdje je u velikoj konkurenciji iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja završio na drugom mjestu.

Zagorski superstar će u petak, 23. veljače u Festivalskoj dvorani u Krapini od 20 sati održati veliki koncert na kojem će nastupiti zajedno s gostima iznenađenja.

Koncert organizira Krapinsko-zagorska županija uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Krapina, a njegovo je održavanje najavljeno već u prosincu nakon prijema kojeg je za zagorskog superstara održao župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Ulaz na koncert je slobodan. Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta u Krapini u Festivalskoj dvorani u Krapini radnim danom od 13 do 17 sati ili neposredno prije tamošnjih kino projekcija. Jedna osoba može preuzeti najviše tri ulaznice.

Dino je trenutno učenik Srednje škole Krapina, a u javnosti je postao poznat već 2016. godine pobjedom u dječjem glazbenom showu Zvjezdice.

sjever.hr/kzz.hr
16.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.