Now Reading:
Srednja škola Zlatar osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz poznavanje prometnih propisa
Full Article 2 minutes read

Srednja škola Zlatar osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz poznavanje prometnih propisa

Srednja škola Zlatar osvojila je prvo mjesto na 6. državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa “Prometna učilica“.

Na ovom je natjecanju sudjelovalo čak 198 zlatarskih srednjoškolaca, riješili su 684 ispita na platformi “Prometne učilice“, a nagrađeno je 38 učenika. Najboljim su učenicima i mentorima dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja, a Srednja škola Zlatar osvojila je i posebnu nagradu kao najuspješnija škola na natjecanju.

Prva su tri mjesta, prema razrednom poretku, zauzeli 3. U, 4. LT i 1. U, a izvrsnim pojedinačnim rezultatima istaknuli su se Lana Hegol iz 3. U, Jakov Petrović iz 2. G i Marin Papeš, 4. LT s osvojenim prvim mjestom, Nika Pezić iz 2. LT, Jana Gorički iz 1. G, Petra Habazin iz 2. U i Martin Koralija iz 4. LT s osvojenim drugim mjestom te Petar Lisak iz 1. G, Eva Macan iz 2. G, Laura Kuštović iz 3. U i Tamara Rumbak iz 3. G s osvojenim trećim mjestom.

Nagrađeni su mobitelima, pametnim satovima, kamerama i brojnim drugim vrijednim nagradama.

Iza uspješnih učenika stoje i vrijedni mentori. Vesna Pisačić kojoj je dodijeljena plaketa “Prijatelj djece“ u prometu i prijenosno računalo kao nagrada za jednu od troje najuspješnijih nastavnika-voditelja u cijeloj Hrvatskoj, Stjepan Pisačić i Goran Šalika koji su nagrađeni zahvalnicama za sudjelovanje te Diana Javorek i Ivana Kostanjevečki-Čagalj.

FOTO: SŠ Zlatar

sjever.hr 16.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.