Now Reading:
Pred nama su „Dani dr. Rudolfa Steinera“: Povodom 163. obljetnice njegova rođenja i 100 godina biodinamike održat će se niz događanja
Full Article 1 minutes read

Pred nama su „Dani dr. Rudolfa Steinera“: Povodom 163. obljetnice njegova rođenja i 100 godina biodinamike održat će se niz događanja

Povodom obilježavanja 163. obljetnice rođenja dr. Rudolfa Steinera te 100 godina biodinamike, ustanova Centar dr. Rudolfa Steinera organizira sada već tradicionalnu manifestaciju “Dani dr. Rudolfa Steinera” koja i ove godine obuhvaća veliki broj događanja u periodu od 22. veljače do 3. ožujka na nekoliko lokacija.

Tako će 22. veljače u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu biti okrugli stol o seoskom turizmu, a 24. veljače od 9 do 13 sati u suradnji s Društvom za biološko-dinamičko gospodarenje DUGA u zgradi Scheier u Čakovcu će se održati 23. razmjena sjemenja.

U utorak, 27. veljače će se  u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu s početkom u 18 sati održati Dani otvorenih vrata. Tom će prigodom biti održano predavanje veleposlanika Indije u Hrvatskoj, Nj.E.g. Raj Kumar Srivastava, ravnateljice Centra dr. Rudolfa Steinera Dijane Posavec te otvorenje izložbe mladih umjetnika Graditeljske škole Čakovec.

2. i 3. ožujka na Agronomskom fakultetu u Zagrebu bit će se poljoprivredni tečaj.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 16.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.