Now Reading:
Vozačica (19) u Varaždinu udarila u vozilo ispred sebe koje je skretalo ulijevo, od siline udarca oba vozila udarila u ogradu
Full Article 1 minutes read

Vozačica (19) u Varaždinu udarila u vozilo ispred sebe koje je skretalo ulijevo, od siline udarca oba vozila udarila u ogradu

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 14. veljače, oko 22.20 sati u Varaždinu, javila je PU varaždinska.

Djevojka u dobi od 19 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Miroslava Krleže u smjeru Jalkovečke ulice. Dolaskom do raskrižja s ulicom Vinka Žganca, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, u izbjegavanju naleta na vozilo koje je ispred njenog vozila skretalo ulijevo na raskrižju, skrenula je ulijevo i izgubila nadzor nad upravljačem.

Pritom je prednjim desnim dijelom vozila udarila u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljala 55-godišnjakinja.

Od siline udara vozilo 55-godišnjakinje je odbačeno udesno te prednjim desnim dijelom udarilo u zidanu ogradu dvorišta, dok je vozilo 19-godišnjakinje odbačeno ulijevo te prednjim dijelom udarilo u metalnu cijev prometnog znaka i metalni stup javne rasvjete, a potom i u dvorišnu ogradu.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 19-godišnja vozačica. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

foto: čitatelj
sjever.hr
15.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.