Now Reading:
Povodom Valentinova u subotu u Kumrovcu koncert Barbare Suhodolčan Vrbički i Rajka Suhodolčana
Full Article 1 minutes read

Povodom Valentinova u subotu u Kumrovcu koncert Barbare Suhodolčan Vrbički i Rajka Suhodolčana

Općina Kumrovec s veseljem najavljuje još jedan koncert u Kumrovcu, točnije u kulturno-društvenom domu na stadionu u Razvoru.

Nakon Džo Maračića Makija koji je oduševio brojnu publiku u prosincu, na pozornicu povodom Valentinova, u subotu, 17. veljače stižu Rajko Suhodolčan i Barbara Suhodolčan Vrbički, te grupa Happiness.

Barbara Suhodolčan hrvatska koncertna i operna pjevačica (sopran) i kći je autora, glazbenika i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana.

Rajko, jedan je od utemeljitelja (voditelj i producent) legendarnog Kvarteta Gubec koji je 2007. godine imao tri nominacije za glazbenu nagradu Porin u tri kategorije narodne glazbe, a osvojio je Porina za najbolji album folklorne glazbe (Ak sem ti srčeko ranil) u 2006. godini. To je bio prvi zagorski Porin otkako postoji ta nagrada.

Ovakvim događanjima želimo upotpuniti kulturni život Kumrovca, ali i maksimalno iskoristiti naš kulturno-društveni dom koji ima kapacitet primiti do 400 ljudi. Karte za koncert povodom Valentinova mogu se kupiti u Općini Kumrovec, suvenirnici Muzeja Staro selo Kumrovec ili putem entrio.hr – rekli su iz Općine.

Koncert je u 19 sati.

sjever.hr 15.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.