Now Reading:
BRAVO Tomislav Knezović Vizionar 2023. godine u gospodarstvu
Full Article 1 minutes read

BRAVO Tomislav Knezović Vizionar 2023. godine u gospodarstvu

U organizaciji Tportala, u zagrebačkoj Laubi po drugi su puta dodijeljene nagrade Vizionar u pet kategorija – gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport, uz krovno priznanje Vizionar godine, piše tportal.

U kategoriji gospodarstvo, nagradu Vizionar dobio je Tomislav Knezović, osnivač i direktor tvrtke za dizajn i proizvodnju namještaja Prostoria iz Svetog Križa Začretja.

– Bila je jaka konkurencija. Čestitam svima nominiranima. Mi vizionari smo uglavnom i radnici. Često ne možemo ocijeniti ono što radimo. Zato hvala Hrvatskom Telekomu i tportalu – rekao je Knezović.

U kategoriji tehnologije pobjednik je Damir Sabol, tvorac aplikacije Photomath,  dok je nagradu Vizionar godine u kategoriji društvo odnijela Hrvatska gorska služba spašavanja.

U kategoriji kulture pobjedu je odnio varaždinski kipar Nikola Vudrag.

– Uvijek se sjetim predavanja astrofizičara Neila deGrassea Tysona koji je rekao da su umjetnost i znanost jako suprotne discipline, ali nužne jedna drugoj u odgovorima na bitna pitanja. Hvala svima kojima su me podržali svih ovih godina – rekao je Vudrag, piše tportal.

U kategoriji sport pobjedu je odnijela plivačica Dina Levačić. Dodajmo i da je krovno priznanje Vizionar godine pripalo Damiru Sabolu.

foto – fb prostoria ltd/arhiva

sjever.hr/tportal.hr

14.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.