Now Reading:
Započele pripreme za 10. Uskrsni sajam u Dubravici: okupljene će zabavljati popularne Gazde
Full Article 2 minutes read

Započele pripreme za 10. Uskrsni sajam u Dubravici: okupljene će zabavljati popularne Gazde

U puno jeku su pripreme za 10. Uskrsni sajam opg-ova i udruga s područja Općine Dubravica i okolnih općina. Uskrsni sajam održat će se u subotu, 23. ožujka, u velikom šatoru na školskom igralištu u Dubravici. Sajam se održava u organizaciji Općine Dubravica i Turističke zajednice „Savsko-sutlanska dolina i brigi”.

Nakon okupljanja izlagača, službeni program Uskrsnog sajma započinje od 10 sati predajom uzoraka uskrsne/zagorske šunke koje će ocjenjivati master chef Kristijan Matijević, Stjepan Kahlina i Ivica Horvat. Najbolje šunke po mišljenju ocjenjivačkog žirija bit će nagrađene s po 100 eura, drugoplasirane s po 50 eura, a trećeplasirane će dobiti diplome.

Paralelno će se odvijati prigodni program uz nastupe mališana iz dječjih vrtića, limene glazbe, puhačkog orkestra, zborova, tamburaša…, a sve će biti dodatno začinjeno prigodnim ručkom za sve sudionike programa i goste sajma uz kuhanu uskrsnu šunku, lovačke specijalitete i jela s roštilja.

Od 19 sati slijedi televizijski Fio show uživo uz voditelja Ivana Fiolića Fia te nastupe Mirjane Bajzec, Nenada Flegara i gostiju iznenađenja. Vrhunac večeri je pak nastup popularnog tamburaškog sastava Gazde.

Ulaz za sve posjetitelje je sloboda, a izlagači se mogu prijaviti putem prijavnice na info@tzssdib.hr, pozivom na broj 01 / 3398 747 ili osobno u prostoru Općine Dubravica, najkasnije do 18. ožujka.

sjever.hr
12.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.