Now Reading:
Zagrebačka županija: 55 tisuća eura za dodatne programe u sportu
Full Article 1 minutes read

Zagrebačka županija: 55 tisuća eura za dodatne programe u sportu

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za financiranje dodatnih programa od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku u 2024. godini za što je predviđeno 55 tisuća eura.

Prijedlozi programa usmjereni na rad u području sporta zaprimaju se do 15. prosinca 2024. godine, odnosno do utroška sredstava.

Pravo podnošenja programa imaju udruge koje su, između ostalog, upisane u: Registar udruga i djeluju najmanje jednu godinu, Registar neprofitnih organizacija, koje su programski usmjerene na rad u području sporta i koje imaju ispunjene sve ugovorne obveze prema Zajednici športskih udruga i saveza Zagrebačke županije te drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Prijavitelji mogu prijaviti po jedan program od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku, a najmanji iznos financijske potpore može iznositi 600 eura, dok najveći iznos koji se može odobriti po jednom programu iznosi 5.000 eura.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/3327-645 ili slanjem upita na e-mail adresu: mateja@sport-zagrebacke-zupanije.hr.

sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
09.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.