Now Reading:
Iznenadni odlazak Damira Dominića, dugogodišnjeg nogometnog entuzijasta i uspješnog poduzetnika
Full Article 1 minutes read

Iznenadni odlazak Damira Dominića, dugogodišnjeg nogometnog entuzijasta i uspješnog poduzetnika

Međimursku nogometnu, ali i cjelokupnu sportsku javnost danas je potresla vijest o smrti Damira Dominića iz Oporovca koji je iznenada preminuo u 57.godini života. Dominić je na nogometnim travnjacima proveo više od 20 godina, a nakon što se oprostio od aktivne igračke karijere preuzeo je neke od vodećih sportskih funkcija.

Bio je dugogodišnji predsjednik Nogometnog kluba Galeb iz Oporovca, a punih 11 godina obnašao je funkciju dopredsjednik Međimurskog nogometnog saveza te člana Skupštine i raznih komisija Hrvatskog nogometnog saveza.

Bio je uspješan i na poslovnom planu kao vlasnik triju tvrtki s više od 40 zaposlenika. Mnogi će ga pamtiti kao vlasnika popularne preloške kavane Lovac, jednog od najomiljenijih gradskih okupljališta.

U svojem vrlo aktivnom životu nije se ustručavao obnašati razne javne funkcije. Niz godina bio je predsjednik Mjesnog odbora Oporovec, a u dva mandata i član Poglavarstva Grada Preloga zadužen za gospodarstvo. Također, bio je predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Gospodarska zona Sjever i u dva mandata predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Fijolica” Prelog. Prerana smrt ga je zatekla na dužnosti predsjednika Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća Pre-kom.

Foto: msm.hr
sjever.hr
09.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.