Now Reading:
„Zmajevi“ iz Bedekovčine na Međunarodnom kickboxing kupu osvojili  sedam zlata, dva srebra i tri bronce, Daniel Car proglašen najboljim borcem
Full Article 2 minutes read

„Zmajevi“ iz Bedekovčine na Međunarodnom kickboxing kupu osvojili  sedam zlata, dva srebra i tri bronce, Daniel Car proglašen najboljim borcem

U subotu je u Popovači održan Međunarodni kickboxing kup „Moslavac open“ u pointfightingu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine. Izvršni organizator državnog prvenstva bio je KBK „Moslavac“ Popovača. Sudjelovalo je ukupno 308 natjecatelja iz 32 kickboxing kluba iz 4 države.

KBK “Zmaj Bedekovčina” je nastupao sa 6 natjecatelja u 12 startova. Izborili su 9 finala, te osvojili 7 zlata, 2 srebra i 3 bronce. Po sveukupnoj uspješnosti zauzeli su visoko četvrto mjesto kupa, te proglašeni najboljim klubom kupa u light contactu s 4 zlata i najbolji klub kupa u kick lightu s 3 zlata.

Daniel Car je u kategoriji seniora, do 79 kg u kick lightu pobijedio i proglašen je najboljim borcem kupa u light contactu. U light contactu u kategoriji starijih kadetkinja do 65 kg Kiara Bratković je također osvojila zlato, kako i Iva Bingula kod starijih kadetkinja u kategoriji +65 kg, dok je u toj istoj kategoriji Nicol Papeš bila druga. Karlo Baša je u kategoriji starijih kadeta, do +69 kg također bio drugi. Marija Antoaneta Hranić je u kategoriji juniorki do 55 kg bila isto zlatna.

U pointfightingu je Kiara Bratković bila treća. U kick lightu u kategoriji starijih kadetkinja do +65 kg Iva Bingula je bila prva, a Nicol Papeš treća. U kategoriji starijih kadeta do +69 kg, Karlo Baša je bio treći, u kategoriji juniorki do 55 kg Marija Antoaneta Hranić je osvojila zlato.

– Odradili smo prvo natjecanja u ovoj godini. Jedan dobro tempirani međunarodni kup za provjeru spremnosti naših Zmajeva početkom sezone. Nismo nastupili u punom sastavu, ali su naši najspremniji Zmajevi pokazali da su u usponu forme te će do početka ciklusa državnih prvenstava u ožujku biti još bolji. Naš neumoran rad kroz čitavu zimu, a i kroz cijeli ljetni period je ostavio pozitivan trag na našim borcima. Za tjedan dana slijedi trenerski seminar, a tjedan kasnije veliki Europski kup u Zagrebu – poručio je predsjednik KBK-a “Zmaj” Bedekovčina Arpad Jakša.

sjever.hr 08.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.