Now Reading:
Ludbreški obrtnici i Srednja škola Ludbreg pozivaju na besplatno predavanje o upravljanju CNC strojevima za glodanje i tokarenje
Full Article 1 minutes read

Ludbreški obrtnici i Srednja škola Ludbreg pozivaju na besplatno predavanje o upravljanju CNC strojevima za glodanje i tokarenje

Udruženje hrvatskih obrtnika Ludbreg i Srednja škola Ludbreg, zajedno s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, organizira i poziva sve zainteresirane na predavanje „Mjere aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu HZZ Vaučeri + prekvalifikacije SŠ Ludbreg”.

Predavanje će se održati u petak, 23. veljače 2024. godine, u prostorijama Srednje škole Ludbreg.

Cilj predavanja HZZ-a je sve zainteresirane detaljno upoznati s Mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ za 2024. godinu, uključujući opise prihvatljivih podnositelja zahtjeva, dostupna financijska sredstva, obveze korisnika, prihvatljive sektore djelovanja i slično.

Cilj predavanja Srednje škole Ludbreg je da svim zainteresiranim detaljno pruži informacije o besplatnom osposobljavanju za program „Izrada i primjena programa na CNC alatnim strojevima (CNC tokarilica i CNC glodalica) te programe prekvalifikacije (CNC operater, Strojarsko računalni tehničar, Tehničar za mehatroniku).

Svi zainteresirani koji žele prisustvovati predavanju, moraju se prijaviti putem e-pošte na uo.ludbreg@hok.hr ili telefonskim putem na 091 111 1662. Osobe koje nisu registrirane kao obrtnici i dalje su dobrodošle sudjelovati na predavanju.

foto: ludbreske-novine.com.hr
sjever.hr/ludbreske-novine.com.hr
08.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.