Now Reading:
Varaždin će u petak ugostiti momčad Rudeša, trener Šafarić poručio: Idemo po sva tri boda
Full Article 2 minutes read

Varaždin će u petak ugostiti momčad Rudeša, trener Šafarić poručio: Idemo po sva tri boda

U okviru 22. kola SuperSport HNL-a, Varaždin će ovoga petka ugostiti trenutno posljednjeplasiranu momčad Rudeša, a uoči susreta je sportski direktor i trener NK Varaždina Nikola Šafarić novinare izvijestio o promjenama u redovima varaždinskog prvoligaša.

Kako sada stvari stoje, lakše ozlijeđeni Mitrovski i Postojnski trebali bi biti spremni za susret, rekao je Šafarić te dodao da se vratio Šego koji je sad „na 100 posto”, a jedini ozlijeđen trenutno je Vukušić koji se ozlijedio na prijateljskoj utakmici u subotu.

-Što se tiče Rudeša, ne smijemo gledati tablicu. Oni su sa Slavenom u prvih 30 minuta utakmice bili potpuno izjednačeni, Rudeš je imao svoje šanse i u nekoliko su navrata pokazali koliko opasni mogu biti. Igraju bez opterećenja, mogu nam jako zapapriti, ako nećemo biti spremni na sve njihove zamke. Respektiramo ih, ali igramo kod kuće i idemo na sva tri boda – rekao je Šafarić, uz napomenu da u fazi napada Varaždin mora biti puno goropadniji.

Napadač Tomislav Gudelj u Varaždinu je nepunih mjesec dana. Kaže da se dobro snašao i da je zadovoljan ekipom.

-Ovo je nogometni grad i stvarno se lijepo ovdje osjećam. Meni je kao napadaču najvažnije da ulazim u šanse, protiv Lokomotive nisam zabio, ali nadam se da ću sad ući u šansu i pomoći ekipi – rekao je Gudelj.

Dodao je da je pratio Rudeš i smatra da su dosta puta nesretno gubili bodove.

-Ne treba ih podcjenjivati. Trener Mladina je iskusan i znam da će sve napraviti da nam zagorčaju život, ali mi trebamo gledati sebe, imamo veću kvalitetu i iako je pritisak na nama, treba prihvatiti taj pritisak i ići po tri boda – zaključio je Gudelj.

Utakmica Varaždin – Rudeš igrat će se ovog petka od 17 sati, na Gradskom stadionu u Varaždinu.

a.kučić/sjever.hr
07.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.