Now Reading:
Igor Klopotan: „Uklanjanjem bala ostvarit će se sva HNS-ova nastojanja za koja smo se zalagali punih 18 godina”
Full Article 2 minutes read

Igor Klopotan: „Uklanjanjem bala ostvarit će se sva HNS-ova nastojanja za koja smo se zalagali punih 18 godina”

Varaždinke i Varaždinci napokon će dobiti grad kakav zaslužuju, bez rugla na njegovom južnom ulazu, odnosno bez 100.000 tona baliranog otpada. Riječ je o problemu s kojim se Varaždin bori punih 18 godina.

– Čitavo to vrijeme nudili smo konstruktivna rješenja u nadi da će ostale političke strane uvidjeti važnost rješavanja gorućeg problema. Varaždinski HNS nudio je i povoljnija rješenja, ali sada kada je napokon potpisan ugovor kojim se jamči uklanjanje bala s ulaza u grad, moramo biti zadovoljni što je ovoj tužnoj sagi došao kraj – ističe dr. sc. Igor Klopotan, predsjednik HNS-a Grada Varaždina.

Iz gradskog HNS-a pozdravljaju činjenicu da će se ukupni trošak uklanjanja bala pokriti novcem iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te neće pasti na teret građana.

Na sreću i radost svih Varaždinaca možemo končano ustvrditi da će ovaj problem biti priveden trajnom rješenju. Sve ono za što se HNS zalagao od samih početaka napokon će dobiti rasplet kakav Varaždin i zaslužuje. Jedva čekamo da se započne s odvozom bala i da one jednom za svagda nestanu s ulaza u naš grad – zaključio je Klopotan.

sjever.hr
06.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.