Now Reading:
U ponedjeljak u Zlatar Bistrici izložba dječjih radova na temu „SIGURNO U PROMETU“
Full Article 2 minutes read

U ponedjeljak u Zlatar Bistrici izložba dječjih radova na temu „SIGURNO U PROMETU“

I ove godine Općina Zlatar Bistrica nastavlja dobru suradnju s Policijskom postajom Zlatar Bistrica, te će nakon dvije godine ponovno zajedničkim snagama okupiti djecu s njihovog područja i organizirali 3. izložbu dječjih radova na temu „SIGURNO U PROMETU“ u koju se sa zadovoljstvom uključila i Krapinsko-zagorska županija.

Dodatno, ove godine suradnja se proširila i na područje Policijske postaje Donja Stubica koja se također uključila kao treći suorganizator događanja te su za ovaj događaj okupili škole i vrtiće s područja 13 općina i gradova s područja nadležnosti obje Policijske postaje.

Namjera je  podizanje svijesti na nužnost poštivanja prometnih propisa posebice vezano za zaštitu djece kao najranjivije skupine u prometu, kako bi nastavili svijetle rezultate s područja nadležnosti PP Zlatar Bistrica ostvarene u 2023. godini, gdje nije bilo ni jedne smrtno stradale osobe u prometu.

Nagrade za najbolji rad dodjeljivat će se na temelju ocjene komisije i to u dvije kategorije, odnosno u kategoriji osnovne škole i kategoriji dječjeg vrtića. Za najbolja tri rada u svakoj kategoriji pripremljene su i vrijedne nagrade pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, a i Općina Zlatar Bistrica pripremila je prigodne pakete.

Izložba će se održati u ponedjeljak, 5. veljače u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Zlatar Bistrica.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 04.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.