Now Reading:
Napili se i napravili rusvaj u kafiću, 38-godišnjakinja izvrijeđala policajca: Baš si pi*kica!
Full Article 2 minutes read

Napili se i napravili rusvaj u kafiću, 38-godišnjakinja izvrijeđala policajca: Baš si pi*kica!

Tako je to kad se napiješ, radiš rusvaj po kafiću i na sve to još izvrijeđaš policijskog službenika – završiš iza rešetaka i moraš platiti novčanu kaznu.

Ovog je tjedna donesena presuda za 38-godišnju ženu te 25-godišnjeg mladića koji su u svibnju prošle godine narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, piše Danica.hr.

-Ivana (38) je pod utjecajem alkohola od 1,18 g/kg narušavala javni red i mir na način da je sa stola namjerno srušila dvije pivske boce koje su pale na pod i razbile se, dok je Denis (25) pod utjecajem alkohola od 0,69 g/kg namjerno, sa istog stola, srušio pivsku bocu koja je pala na pod i razbila se – stoji u presudi.

Navodi se i da je Ivana omalovažavala i vrijeđala policijskog službenika prilikom obavljanja službe i njihove zakonite naredbe, odnosno tijekom intervencije policije.

-Policajcu Zdravku rekla je: “Baš si pi*kica! Obična pi*kica!”, a nastavila je narušavati javni red i mir i nakon naredbe policijskog službenika Zdravka da prestane s vrijeđanjem i omalovažavanjem. No ona je sve to ponovila – ističe se u presudi.

Ivana je uhićena te je noć provela u policijskom pritvoru. Osuđena je na 200 eura kazne i 30 eura troškova postupka. Od kazne joj se odbija 80 eura jer je dva dana bila iza rešetaka. Denis je bolje prošao jer nije pravio probleme kad su u kafić na poziv osoblja banuli policajci – kažnjen je sa 100 eura i 20 eura troškova postupka, a Danica piše da je presuda nepravomoćna.

sjever.hr/danica.hr
03.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.