Now Reading:
Ovog vikenda prava uživancija – usred zime mini proljeće!
Full Article 1 minutes read

Ovog vikenda prava uživancija – usred zime mini proljeće!

Jutra još uvijek jesu prilično hladna, ne i prehladna, s obzirom na doba godine, ali danju je situacija drugačija – možemo doista uživati i u suncu i u toplini, a prema najavama prognostičara, tijekom vikenda će biti još ljepše!

Naime, za subotu se u Hrvatskoj predviđa pretežno sunčano vrijeme, s posebnim naglaskom na Jadranu, piše Index, a u unutrašnjosti zemlje povremeno će se pojavljivati umjerena naoblaka. Što se tiče vjetra, očekuje se slab tijekom većeg dijela dana, dok će u noćnim i jutarnjim satima prevladavati umjeren jugozapadni vjetar. Na Jadranu će puhati sjeverozapadnjak.

Temperature zraka kretat će se se u neuobičajenim okvirima za ovo doba godine. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od -3 do 1 stupnja, dok će na obali i otocima biti toplije, s temperaturama od 3 do 8 stupnjeva Celzijevih.
Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 10 i 15 stupnjeva, nudeći ugodne uvjete za boravak na otvorenom i razne aktivnosti.

Takvo, gotovo proljetno vrijeme bit će i u nedjelju, s time da se u jutarnjim satima ne očekuju minusi, a dnevna temperatura bit će oko 15 stupnjeva.

sjever.hr/index.hr
02.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.