Now Reading:
Linda Šoštarek iz varaždinskog PK Takt najuspješnija mlada sportašica u godišnjem izboru HSPS-a
Full Article 1 minutes read

Linda Šoštarek iz varaždinskog PK Takt najuspješnija mlada sportašica u godišnjem izboru HSPS-a

Linda Šoštarek, članica Plesnog kluba Takt iz Varaždina proglašena je na svečanosti dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16. godina) u Republici Hrvatskoj.

Linda Šoštarek je tijekom 2023. godine postigla brojne vrhunske rezultate pa je tako osvojila tri naslova državne prvakinje (u standardnim, latinsko-američkim i kombinaciji 10 plesova). Trenutno je, zahvaljujući vrhunskim rezultatima iz 2023. godine, na 1. mjestu svjetske rang ljestvice u latinsko-američkim plesovima i na 3. mjestu u standardnim plesovima za kategoriju mladeži.

Linda je osvojila izvanredno 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima održanom u studenom u Španjolskoj od ukupno 83 natjecateljice iz cijelog svijeta, a lani je na jakim međunarodnim natjecanjima WDSF-a u standardnim plesovima osvojila 3. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju.

Tijekom 2023. godine na jakim međunarodnim natjecanjima u latinsko-američkim plesovima osvojila je 5. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Szombathelyu, 1. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju.

sjever.hr
01.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.