Now Reading:
Na sjednici Skupštine DVD-a Babinec Antun Knezoci primio priznanje Vatrogasne zajednice Varaždinske županije
Full Article 2 minutes read

Na sjednici Skupštine DVD-a Babinec Antun Knezoci primio priznanje Vatrogasne zajednice Varaždinske županije

Hrvatskom himnom započela je redovna 43. izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Babinec, a potom je izvedena i vatrogasna himna nakon koje je minutom šutnje odana počast preminulim vatrogascima i poginulim hrvatskim braniteljima.

Sama sjednica održana je u dvorani DVD-a Babinec u Školskoj ulici u subotu, 27. siječnja 2024. godine, s početkom u 18 sati. Ista je po intoniranju himni i odavanju počasti preminulima započela pozdravnim govorom predsjednika Društva Danijela Korotaja, a po jednoglasno prihvaćenom dnevnom redu izabrana su i radna tijela Skupštine.

Za radno voditeljstvo izabrani su Danijel Korotaj, Ivan Bednjanić Bunić i Mario Vnuk koji je nastavio voditi sjednicu. Za zapisničara je izabran tajnik Damir Bednjanić, a za ovjerovitelje zapisnika Marijan Bednjanić i Mladen Dobrotić. U verifikacijsko povjerenstvo izabrani su Roman Ivančov za predsjednika te Tomislav Knezoci i Nikola Šoštarić.

Uime verifikacijskog povjerenstva izvješće je podnio Roman Ivančov koji nakon pročitanog izvješća konstatirao da je sjednici prisutna većina članova, a potom je izvješće o radu DVD-a podnio Damir Bednjanić, tajnik društva. O materijalno financijskom poslovanju govorila je blagajnica Klaudija Knezoci, a u ime nadzornog odbora izvješće je pročitao Slavko Talan.

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za tekuću, 2024. godinu.

U završnom dijelu sjednice Darko Majhen, potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije uručio je Antunu Knezociju, povodom obilježavanja 30. godina djelovanja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, spomen medalju, a koju su potpisali Željko Nagy, vatrogasni zapovjednik, i predsjednik Nedeljko Vukalović.

Čestitke vatrogascima na uspješnom radu prvi je uputio predsjednik VZO Cestica Darko Majhen, a zahvalu rukovodstvu i članovima DVD-a Babinec na požrtvovnom radu uputio je i načelnik Mirko Korotaj koji je pohvalio rad svih cestičkih vatrogasnih društava i udruga te obećao daljnju pomoć Općine Cestica u realizaciji zacrtanih programa i planova.

foto: cestica.hr
sjever.hr/cestica.hr
30.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.