Now Reading:
Kolegij župana s pročelnicima te ravnateljima i direktorima županijskih ustanova: Kolar podsjetio na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja KZŽ
Full Article 2 minutes read

Kolegij župana s pročelnicima te ravnateljima i direktorima županijskih ustanova: Kolar podsjetio na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja KZŽ

U Poslovno-tehnološkom inkubatoru u Krapini u utorak je održan redovni kolegij župana Željka Kolara i njegove zamjenice Jasne Petek s pročelnicima županijskih upravnih odjela te ravnateljima i direktorima županijskih ustanova.

Osim o aktivnostima i projektima koji se trenutno provode u županijskim upravnim odjelima i ustanovama, na kolegiju je bilo riječi i o sljedećoj sjednici Županijske skupštine koja je planirana za 7. ožujka. Na dnevnom redu 16. sjednice Skupštine naći će se i Odluka o dodjeli županijskih priznanja stoga je župan Kolar podsjetio da je do 15. veljače otvoren Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko–zagorske županije pojedincima ili pravnim osobama za koje se smatra da zbog svojih postignuća i djelovanja zaslužuju primiti neko od priznanja.

Podsjetimo, županijska priznanja su plaketa za životno djelo, plaketa za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije i plaketa za iznimno postignuće u protekloj godini, a dodjeljuju se i povelje za pojedince, odnosno pravne osobe. U istoj godini može se dodijeliti jedna plaketa za životno djelo, po dvije plakete za doprinos ugledu i promociji KZŽ i za iznimno postignuće u protekloj godini te pet povelja.

Priznanja će se dodjeljivati u prigodi Dana Županije u 2024. godini.

sjever.hr 30.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.