Now Reading:
Godišnje skupštine Triatlon kluba „Rudolf Perešin“ i Atletskog kluba „Rudolf Perešin“: Izabrano je novo vodstvo i izglasani novi statuti klubova
Full Article 2 minutes read

Godišnje skupštine Triatlon kluba „Rudolf Perešin“ i Atletskog kluba „Rudolf Perešin“: Izabrano je novo vodstvo i izglasani novi statuti klubova

U Gornjoj Stubici su održane redovne izvještajne godišnje skupštine Triatlon kluba „Rudolf Perešin“ i Atletskog kluba „Rudolf Perešin“ za 2023. godinu.

Skupština Triatlon kluba je ujedno bila i izborna za mandat 2024.-2027. godinu.

Skupštinu je vodio predsjednik kluba Željko Lisak s članom Matijom Lukina. Podneseno je Izvješće o radu kluba i financijsko izvješće za 2023. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Novi predsjednik kluba je Željko Lukina, dopredsjednik Krunoslav Borovec i tajnik Matija Lukina. Za upravni odbor izabrani su Željko Lukina, Matija Lukina, Lovro Borovec i Marija Lukina, a u nadzorni odbor Željko Lisak, Marijan Sviben i Dinko Turčić, a izglasan je i novi statut kluba.

Na Skupštini je bio nazočan i načelnik Jasmin Krizmanić.

Skupštinu Atletskog kluba je vodio predsjednik Siniša Pasanec s članom Matijom Lukina i tajnikom kluba Draženom Dinjar. Podneseno je Izvješće o radu kluba i financijsko izvješće za 2023. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Skupština je također bila izborna. Tako je za novog predsjednika izabran Dražen Komar, dopredsjednika Željko Lukina i tajnika Dražen Dinjar.

Za upravni odbor izabrani su Dražen Komar, Dražen Dinjar, Neven Čorko, Zoran Komar i Tomislav Knezić, a u nadzorni odbor Siniša Pasanec, Darko Haus, Suzana Dinjar. Izglasan je i novi statut kluba.

sjever.hr 29.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.