Now Reading:
Štefica iz „Života na vagi” lani bila na pet operacija pa dobila kilograme, a dogodila se i ljubav
Full Article 2 minutes read

Štefica iz „Života na vagi” lani bila na pet operacija pa dobila kilograme, a dogodila se i ljubav

Štefica Sever, bivša kandidatkinja „Života na vagi”, u show je ušla sa 156 kilograma, a izašla je s 36 kilograma manje. Neke kilograme je vratila, no zato što je prošle godine bila na čak pet operacija zbog kojih je morala mirovati, piše Večernji.

Štefica je u showu privukla mnogo pozornosti jer je javno pokazivala svoje emocije, bila je glasna i srčana, a mnogima je bila među omiljenim kandidatima.

– U 2023. godini sam imala pet operacija i zbog toga sam dobila nekoliko kilograma. Sada sam rekla da je više dosta toga, pronašla sam si trenericu i počela sam ozbiljno trenirati. Prehrana je najvažnija, a poslije toga trening. Treniram četiri puta tjedno, trenutačno imam 115 kilograma, a cilj je doći ispod sto kilograma. To mi je cilj do ljeta. Sad kad grizem, mislim da je to moguće – rekla je Štefica za RTL, a prenosi Večernji.

Operirala je dvaput ruku, hematom na desnoj nozi, koljeno te polipe na debelom crijevu.

Kako tvrdi, nakon showa je naučila da sebe mora staviti na prvo mjesto.

– Sretna sam, posložila sam si život, malo živim s roditeljima, a malo s… hajmo reći da se dogodila ljubav. Vodim život kako hoću, nemam više teške i tmurne dane, ne pijem više nikakve tablete, udovoljavam sebi, putujem, vježbam, hodam… – dodala je.

foto: arhiva
sjever.hr/vecernji.hr
28.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.