Now Reading:
Tražite posao po vašoj mjeri? Ovo vam se nudi na sjeveru Hrvatske
Full Article 7 minutes read

Tražite posao po vašoj mjeri? Ovo vam se nudi na sjeveru Hrvatske

Ako želite brzo pronaći posao, svakako posjetite portal posao.hr. Otkrijte koje su 10 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna na sjeveru Hrvatske!

Krapinsko-zagorska županija

KTC d.d. traži Prodavača na benzinskoj stanici (m/ž) u Zaboku s minimalno jednom godinom iskustva, srednjom stručnom spremom, vozačkom dozvolom B kategorije i osnovnim poznavanjem rada na računalu. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

LOGOPEDSKI KABINET LINEA j.d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Magistra logopedije (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Potrebna je fakultetska razina obrazovanja. Od kandidata se očekuje otvorenost, komunikativnost i mogućnost rada s djecom. U opis posla pripada logopedskaobrada, pisanje nalaza te izrada didaktičkih igara i materijala. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, bogato opremljeni poslovni prostor te opuštena atmosfera rada. Za više informacija i prijavu posjetite link do 31.1.2023.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za poslovnicu u Zaboku. Kredis, njihov novi brand, pruža brza i inovativna financijska rješenja. Traže ambicioznu osobu za postizanje prodajnih ciljeva, nude obuku, ugodno okruženje i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

STOLARIJA LISAK zapošljava na poziciji Stolara (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica. Potrebna je završena srednjoškolska razina obrazovanja, radno iskustvo od minimalno godinu dana te položeni vozački ispit B kategorije vozila. Kandidat će odrađivati poslove vezane za izradu namještaja i mora posjedovati znanje za izradu namještaja od pločastog materijala. Za prijavu posjetite link do 31.1.2023.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za rad u automat klubu u Krapini. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću te vođenje evidencija. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

Tvrtka FRAGMAT H traži 5 pomoćnih radnika u proizvodnji (m/ž) za radu Svetom Križu Začretju, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje rad na proizvodnoj liniji. Potrebna je osnovna škola (niži razredi ili završena), srednja škola (3 godine) ili bez obrazovanja. Radno iskustvo nije važno. Posjetite linkdo 31.1.2024.

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

SmartIS d.o.o. traži Djelatnikaza digitalizaciju i skeniranje dokumenata (m/ž) s naprednim poznavanjem opreme i softvera. Nudi se konkurentna plaća, puno radno vrijeme, dinamično radno okruženje. Prijavite se putem linka do 14.2.2024.

Međimurska županija

CCPORTER traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće s iskustvom u call centru, odličnim znanjem hrvatskog i engleskog jezika (B2 razina). Nude konkurentnu plaću, atraktivne bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme, potrebnu opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Studenac d.o.o.traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) i Voditelja prodavaonice (m/ž) diljem Hrvatske.Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linkado 16.2.2024.

Manpower d.o.o. traži Strojara/Specijalista na održavanju (m/ž) u Varaždinu. Posao uključuje održavanje strojeva, brigu o ispravnosti te otklanjanje kvarova. Potrebni su KV, radno iskustvo od 1 godine, osnovno znanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se ugovor na neodređeno, božićnica i uskrsnica. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interiordesigner-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Adecco Hrvatska traži Konzultanta na talijanskom jeziku. Mjesto rada je u Rijeci ili u ostatku Hrvatske. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju i bonuse. Za prijavu posjetitelinkdo 31.1.2024.

KTC zapošljava Čistača (m/ž) i Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Posao uključuje čišćenje poslovnih prostorija i ugostiteljskog objekta. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

Adecco traži Konzultanta za kontakt centar na talijanskom jeziku (m/ž) u Rijeci/cijeloj Hrvatskoj. Potrebno je izvrsno talijansko znanje (B2/C1), a nude se plaćeni trening, fiksna plaća, bonusi, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od doma, sportske pogodnosti i kontinuirana edukacija. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži studente za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, edukacija te organizirane tematske zabave. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

Varaždinska županija

Transcom WorldWide traži Agenta u teleprodaji na engleskom jeziku (m/ž) za rad u Varaždinu. Nude atraktivnu plaću, bonuse, obuku, regres, naknadu za prijevoz, slobodne dane, Multisport karticu. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog i rada na računalu. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

K.M.S. PVCi alu stolarija d.o.o. traži Komercijalista u PVC stolariji (m/ž) za područje Sesveta. Posao uključuje prodaju, izradu ponuda, komunikaciju s kupcima i administrativne zadatke. Nude se stalni radni odnos, daljnje usavršavanje, mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Radio Sjeverni.FM traži voditelja/voditeljicu vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika/Komisionara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesuntraži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interiordesigner-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Workforce Ljudski Potencijalid.o.o.traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom s radnim mjestima diljem Hrvatske, nudeći fiksnu plaću, stimulativna primanja, edukaciju te radno okruženje s mogućnošću napredovanja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Knauf Insulation d.o.o.tražiTalioničara kod kupolne peći (m/ž) i Operatera na liniji (m/ž) u Novom Marofu s KV/SSS stručnom spremom. Nude se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja i razni dodatni benefiti. Prijavite se putemlinkado 2.2.2024.

Manpower zapošljava na poziciji Proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu  posjetite link do 1.2.2024.

Studenac d.o.o.traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Studente (m/ž) za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, edukacija te organizirane tematske zabave. Za više informacija posjetite link do 4.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 27.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.