Now Reading:
Varaždin i Slaven otvaraju proljetni dio SuperSport HNL-a
Full Article 2 minutes read

Varaždin i Slaven otvaraju proljetni dio SuperSport HNL-a

Varaždin i Slaven Belupo danas službeno otvaraju Proljetni dio SuperSport HNL-a. Momčadi su „susjedi” na ljestvici – Varaždin je na sedmom mjestu s 21 osvojenim bodom, a ‘farmaceuti’ su odmah iza njih s tek jednim bodom manje.

U posljednjih šest međusobnih susreta Slaven Belupo je bio uspješniji, ostvario je tri pobjede, Varaždin je slavio samo jednom, a dvije su utakmice današnjih suparnika završile bez pobjednika, piše Tportal.

-U svlačionici više nema Brodića, Pellumbija, Bručića a vidjet ćemo što će biti s Elezijem, trenutačno se još ništa nije dogodilo, a stigli su Jurica Poldrugač i Tomislav Gudelj, od kojih očekujemo da će dignuti kvalitetu momčadi, da će se brzo prilagoditi i da će nam biti od velike koristi – rekao je uoči nastavka sezone trener Varaždina Nikola Šafarić.

Dodao je kako svakodnevno traže igrače koji će im biti pojačanja te da gledaju u budućnost.
-Trenutačno imamo dobru situaciju, ali ona nas ne smije zavarati jer se brzo može promijeniti. Tražimo desno krilo i lijevog beka. Na tim pozicijama imamo jako dobre igrače, ali htjeli bi još pojačati konkurenciju, da igrači jedni druge guraju prema naprijed i da i to pokušamo raditi neke iskorake. Malo smo počistili svlačionicu i na onima koji su ostali je da se nametnu, a ukoliko se to neće dogoditi sigurno ćemo tražiti nova lica – rekao je Šafarić, a prenosi Tportal.

Utakmica počinje u 17 sati, a prenosit će je MAXSport1, MAXtv.

foto: arhiva
sjever.hr/tportal.hr
26.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.