Now Reading:
U zavoju autom prešao na suprotnu stranu i izazvao sudar: 40-godišnja vozačica udarila u ogradu i završila u odvodnom kanalu
Full Article 50 second read

U zavoju autom prešao na suprotnu stranu i izazvao sudar: 40-godišnja vozačica udarila u ogradu i završila u odvodnom kanalu

U četvrta, 25. siječnja, nešto poslije 16 sati u Šenkovcu se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim sudionicima.

Vozač rođen 1960. godine automobilom u zavoju je prešao u suprotnu prometnu traku i bočnim dijelom udario u prednji bočni dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnja vozačica.

Od siline sudara, automobil 40-godišnjakinje je odbačen u kanal oborinskih voda te je stražnjim dijelom udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

Ozlijeđeni vozači su prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja, prekršajna ili kaznena odgovornost 63-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Zbog obavljanja očevida dionica državne ceste od Čakovca prema Štrigovi je u vremenu od 16.25 do 17.10 bila zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim prometnicama.

Foto: PU međimurska
sjever.hr
26.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.