Now Reading:
Ovog vikenda Srakarski fašnik, načelnik Novoselec poručio: Bit će to velika manifestacija na kojoj će nam pozavidjeti svi!
Full Article 1 minutes read

Ovog vikenda Srakarski fašnik, načelnik Novoselec poručio: Bit će to velika manifestacija na kojoj će nam pozavidjeti svi!

Dvodnevni program Srakarskog fašnika, koji se tradicionalno održava u Sračincu, ponovno će privući mnogobrojne karnevalske skupine i posjetitelje.

-I ove godine planiramo veliku manifestaciju, na kojoj će nam pozavidjeti i puno veće sredine od Sračinca. Glavni organizator je Udruga maškara Črna sraka iz Sračinca, a Općina Sračinec uključuje se kao financijska i organizacijska podrška projekta. Pozivam sve da nas posjete u dane karnevala u Sračincu, kada ćemo zajedno uživati u pripremljenim programima – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Središnji program Srakarskog fašnika počinje u petak 26. siječanja 2024. godine, kada će u 20 sati pod šatorom u Sračincu nastupiti Dejan Matić. Po završetku koncerta, posjetitelje će zabavljati DJ Mirek. Ulaznice za koncert dostupne su preko sustava Entrio.

Glavno događanje, velika fašnička povorka, krenut će od Osnovne škole Sračinec u subotu, 27. siječnja 2024. u 14 sati. Nakon što se karnevalske grupe predstave na ulicama Sračinca, počet će velika zabava pod šatorom iza Doma kulture, gdje nastupa bend Luđaci. Uz to, u maloj dvorani Doma kulture posjetitelji će moći razgledati izložbu fotografija tradicijskih maski Europe.

sjever.hr
26.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.